Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Μαϊ-2020 17:40

  Η Hyatt απολύει 1.300 υπαλλήλους λόγω κορονοϊού

  Η Hyatt απολύει 1.300 υπαλλήλους λόγω κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Hyatt Hotels δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα απολύσει 1.300 υπαλλήλους της παγκοσμίως, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει το "χτύπημα" από την κρίση του κορονοϊού, το οποίο ουσιαστικά σταμάτησε τα παγκόσμια ταξίδια κρατώντας τους ανθρώπους κλεισμένους στα σπίτια τους.

  Η Hyatt δήλωσε ότι είχε επίσης μειώσει τους μισθούς στα ανώτερα διευθυντικά στελέχη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και όλους τους υπαλλήλους ως μέρος μιας αναδιάρθρωσης, προσθέτοντας ότι το προσωπικό που απολύθηκε θα λάβει αποζημίωση.

  Η ξενοδοχειακή αλυσίδα ανέφερε μια άνω του αναμενομένου τριμηνιαία ζημία την περασμένη εβδομάδα και ανέστειλε το μέρισμα και το πρόγραμμα εξαγοράς μετοχών. Είχε 55.000 υπαλλήλους στις 31 Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία του Refinitiv Eikon.

  Η ξενοδοχειακή βιομηχανία υπολογίζει απώλεια εσόδων 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κάθε εβδομάδα, λόγω της επιδημίας και μείωση 30% της πληρότητας των ξενοδοχείων, σε διάστημα ενός έτους, σύμφωνα με δηλώσεις της American Hotel and Lodging Association και της US Travel Association τον Μάρτιο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ