Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Μαϊ-2020 15:03

  Κύπρος: Τη βαθιά ευγνωμοσύνη της πολιτείας προς τους νοσηλευτές, εκφράζει ο Ν. Αναστασιάδης

  Κύπρος: Τη βαθιά ευγνωμοσύνη της πολιτείας προς τους νοσηλευτές, εκφράζει ο Ν. Αναστασιάδης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη βαθιά ευγνωμοσύνη της πολιτείας αλλά και του ιδίου προσωπικά προς τους νοσηλευτές και τις μαίες για την πολύτιμη συνεισφορά τους, μέσα από τον αγώνα, τις θυσίες και την αγάπη τους, στην προστασία της υγείας όλων μας, εκφράζει ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, σε γραπτή του δήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών που τιμάται στις 12 Μαΐου.

  Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει ότι "φέτος τιμάμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, με τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, να δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19".

  "Τιμάμε και ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό που, χάρη στην αυταπάρνησή του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση της υγείας, κάνοντας την πατρίδα μας περήφανη για τη μέχρι σήμερα επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας", σημειώνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

  Προσθέτει ότι "η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί να εργαζόμαστε για ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας για το νοσηλευτικό μας προσωπικό και για ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που θα προσφέρει σε όλους τους πολίτες τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που τους αξίζουν".

  Στη γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει "τη βαθιά ευγνωμοσύνη της πολιτείας, αλλά και του ιδίου προσωπικά προς όλους τους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, μέσα από τον αγώνα, τις θυσίες και την αγάπη τους, στην προστασία της υγείας όλων μας".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ