Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Μαϊ-2020 08:52

  United Airlines: Οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάζουν πτήση εάν η δική τους είναι κοντά στην πλήρη κάλυψη θέσεων

  United Airlines: Οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάζουν πτήση εάν η δική τους είναι κοντά στην πλήρη κάλυψη θέσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η United Airlines Holdings Inc ανακοίνωσε χθες ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώνει έγκαιρα τους επιβάτες της για το αν αναμένεται η πτήση τους να "βρίσκεται κοντά στην πλήρη κάλυψη των θέσεων" επιτρέποντας τους να κλείσουν μία θέση σε άλλη πτήση ή να τους πιστωθεί το ποσό του εισιτηρίου τους για μελλοντική ταξιδιωτική χρήση.

  Η νέα πολιτική της αεροπορικής εταιρίας θα εφαρμοστεί μέχρι την 30η Ιουνίου, ενώ θα εφαρμόζεται και στην πύλη του αεροδρομίου, στην περίπτωση που ποσοστό μεγαλύτερο του 70% των επιβατών μιας πτήσης έχουν περάσει από τη διαδικασία ελέγχου.

  Το Σάββατο αναρτήθηκε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μία πτήση της United, κατά την οποία είχαν καλυφθεί όλες οι θέσεις του αεροσκάφους, ενώ στη συνέχεια, δημοσιοποιήθηκε η εφαρμογή της νέας πολιτικής.

  Η United δήλωσε ότι το 85% των πτήσεων της έχουν πληρότητα μικρότερη του 50%, αλλά με δεδομένη τη δραστική περικοπή του πτητικού προγράμματος εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού "υπάρχει ένας μικρός αριθμός πτήσεων, στις οποίες, οι πελάτες μας βρίσκουν τα αεροπλάνα περισσότερο γεμάτα απ'ό,τι αναμένουν".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ