Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Μαϊ-2020 12:42

  Wirecard: Άνοδος της μετοχής μετά από την διοικητική αναδιοργάνωση

  Wirecard: Άνοδος της μετοχής μετά από την διοικητική αναδιοργάνωση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μετοχή της Wirecard AG ενισχύεται σήμερα 9% μετά από τον διορισμό ενός chief compliance officer και την αναθεώρηση των διαχειριστικών ευθυνών της εταιρείας.

  Η γερμανική εταιρεία ψηφιακών πληρωμών, διόρισε τον James H. Freis ως chief compliance officer για να ηγηθεί του προσφάτως δημιουργηθέντος τμήματος συμμόρφωσης, δημιουργώντας επίσης και μια θέση chief commercial officer για να τεθεί επικεφαλής ενός νέου τμήματος πωλήσεων.

  "Ο διορισμός ενός έμπειρου επικεφαλής συμμόρφωσης θα βοηθήσει να ενισχυθεί το σύστημα εσωτερικού ελέγχου, ως εκ τούτου θέτοντας την βάση για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών", αναφέρει ο αναλυτής της Hauck & Aufhaeuser, Simon Bentlage.

  Η μετοχή της Wirecard έχει υποστεί πλήγμα μετά από την έκδοση στις 28 Απριλίου, του ανεξάρτητου ελέγχου της KPMG αναφορικά με τις κατηγορίες για λογιστικές παρατυπίες στην εταιρεία, η οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει έσοδα από την απόκτηση επιχειρηματικής δραστηριότητας τρίτων, λόγω έλλειψης δεδομένων.

  Την Παρασκευή εξάλλου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος Marks Braun θα στρέψει την προσοχή του στην στρατηγική εξέλιξη της εταιρείας, με τον οικονομικό διευθυντή Alexander von Knoop να είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με τις κεφαλαιαγορές.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ