Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Μαϊ-2020 22:40

  Apple: Από τη Δευτέρα ανοίγει τα καταστήματα της σε τέσσερις Πολιτείες των ΗΠΑ

  Apple: Από τη Δευτέρα ανοίγει τα καταστήματα της σε τέσσερις Πολιτείες των ΗΠΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Apple θα αρχίσει να ανοίγει τα καταστήματα λιανικών πωλήσεών της στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας από εκείνα στις Πολιτείες Αϊντάχο, Νότια Καρολίνα, Αλαμπάμα και Αλάσκα.

  Όπως τονίζει η εταιρεία, η κίνηση θα συνοδεύεται από "ενισχυμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, μεταξύ άλλων ελέγχους θερμοκρασίας, κοινωνικές αποστάσεις και μάσκες προσώπου, ώστε πελάτες και υπαλληλοι να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους".

  Η Apple τονίζει ότι πρωταρχικής σημασίας για τα καταστήματά της θα είναι η παροχή τεχνικής; υποστήριξης σε πελάτες που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται ή να παρακολουθούν σχολικά μαθήματα από το σπίτι, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

  "Η ομάδα μας παρακολουθεί ακατάπαυστα τα τοπικά υγειονομικά στατιστικά στοιχεία και τις κυβερνητικές οδηγίες. Έτσι, όταν θα είναι ασφαλές, θα προχωρήσουμε στο άνοιγμα όλων των καταστημάτων μας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Apple, συμπληρώνοντας ότι αυτό θα γίνει με διαφορετικούς ρυθμούς στα διάφορα σημεία ανά τις ΗΠΑ.

  Η κατασκευάστρια των iPhone ανακοίνωσε νωρίτερα ότι θα ανοίξει 15 καταστήματα στη Γερμανία στις 11 Μαΐου, με περιορισμένο ωράριο και πρωτόκολλα προστασίας πελατών και υπαλλήλων.

  Πρόσφαρα, άνοιξε καταστήματά της σε Νότια Κορέα, Αυστρία και Αυστραλία.

  Σε όλες τις άλλες περιοχές πλην της Κίμας, μεταξύ άλλων σε Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά, τα καταστήματα της Apple παραμένουν κλειστά.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020