Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Μαϊ-2020 13:52

  Μόνος αρμόδιος εισηγητής του ΕΚ της Έκθεσης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

  Μόνος αρμόδιος εισηγητής του ΕΚ της Έκθεσης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ορίστηκε ως ο μόνος αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Έκθεσης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης.

  Το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης αποτελεί το βασικό εργαλείο ώστε να διασφαλιστεί ότι η μετάβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς μία κλιματικά ουδέτερη οικονομία θα πραγματοποιηθεί με δίκαιο τρόπο χωρίς κανείς να μείνει στο περιθώριο.

  Πρόκειται για μία καινοτόμα ευρωπαϊκή πολιτική αλληλεγγύης και δικαιοσύνης που θα συμβάλλει στη στήριξη των περιοχών και των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο από την απολιγνιτοποίηση με κεφάλαια που θα ξεπεράσουν τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

  "Είναι επιλογή τιμής και εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα και τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη", αναφέρουν συνεργάτες του.

  Σημειώνουν ότι στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι θα επενδυθούν περισσότερα από 4,2 δισ. ευρώ από τα 100 δισ. που θα δαπανηθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης.

  "Στόχος, καμία περιοχή, κανένας πολίτης να μην μείνει πίσω. Χωρίς προστασία την ώρα της μετάβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Πράσινη Εποχή και στην Πράσινη Οικονομία", υπογραμμίζουν.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ