Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Μαϊ-2020 14:49

  Bristol Myers: Καλύτερα του αναμενόμενου τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου

  Bristol Myers: Καλύτερα του αναμενόμενου τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Bristol Myers Squibb ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα α΄ τριμήνου και τόνισε πως αναμένει ακόμη τα κέρδη του 2020 να διαμορφωθούν μεταξύ του εύρους των προηγουμένων εκτιμήσεων παρά την πανδημία του κορονοϊού, που έχει πλήξει τις οικονομίες παγκοσμίως.

  Η αμερικανική εταιρεία φαρμάκων περιέκοψε 500 εκατ. δολάρια από τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα του 2020, αλλά υποβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης και τα κόστη διαφήμισης, πώλησης και διοίκησης.

  Η Bristol αναμένει ότι η κορύφωση της στρέβλωσης των δραστηριοτήτων της από την πανδημία και τα εθνικά lockdowns, να έρθει στο β΄ τρίμηνο, με την χαμηλότερη επίδραση από το δ΄ τρίμηνο και μετά.

  Η εταιρεία τόνισε πως τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 3,96 δισ. δολάρια ή 1,72 δολάρια ανά μετοχή στο α΄ τρίμηνο και τα έσοδα στα 10,8 δισ. δολάρια.

  Οι αναλυτές κατά μέσο όρο ανέμεναν την εταιρεία να κερδίσει 1,49 δολάρια ανά μετοχή και πωλήσεις 10 δισ. δολαρίων.

  Στο α΄ τρίμηνο οι ζημιές διαμορφώθηκαν στα 775 εκατ. δολάρια ή 34 σεντς ανά μετοχή. Για το σύνολο της χρήσης αναμένει κέρδη 6-6,20 δολάρια ανά μετοχή.

  Υποβάθμισε επίσης τις εκτιμήσεις για τα έσοδα του 2020 στα 40-42 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές περιμένουν 41,6 δισ.δολάρια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021