Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Μαϊ-2020 23:59

  Η Lyft ανακοίνωσε πωλήσεις κοντά στο 1 δισ. δολάρια εν μέσω της πανδημίας

  Η Lyft ανακοίνωσε πωλήσεις κοντά στο 1 δισ. δολάρια εν μέσω της πανδημίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O δύσκολος δρόμος της Lyft προς την κερδοφορία βρήκε ακόμα ένα εμπόδιο, αυτό του κορονοϊού και της παγκόσμιας κρίσης που έχει αυτός προκαλέσει, όμως η εταιρεία κατάφερε να ανακοινώσει πωλήσεις μεγαλύτερες του αναμενομένου, εν μέσω της πανδημίας.

  Μια απότομη πτώση της κίνησης λόγω του COVID-19 συνέβαλε σε τριμηνιαίες ζημίες σχεδόν 400 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, εν μέσω βαθύτερων περικοπών θέσεων εργασίας στην εταιρεία και μιας αγωγής που κατατέθηκε εναντίον της, από την πολιτεία της Καλιφόρνια. Για τη Lyft, μια απώλεια 400 εκατομμυρίων δολαρίων είναι στην πραγματικότητα βελτίωση από πέρυσι, αν και χειρότερη από ότι ανέμεναν οι αναλυτές.

  Η Lyft ανακοίνωσε ζημίες 398,1 εκατομμυρίων δολαρίων ή 1,31 δολαρίων ανά μετοχή, σε σύγκριση με ζημίες 1,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή 48,53 δολαρίων ανά μετοχή, το ίδιο τρίμηνο του περασμένου έτους. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 23% στα 955,7 εκατομμύρια δολάρια, από 776 εκατομμύρια δολάρια πριν από ένα χρόνο. Οι αναλυτές που ρωτήθηκαν από την FactSet ανέμεναν ζημίες 62 σεντ ανά μετοχή με τις πωλήσεις στα 882 εκατομμύρια δολάρια.

  Η Lyft ξεπέρασε για πρώτη φορά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε τριμηνιαίες πωλήσεις το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ η πτώση του τελευταίου τριμήνου ήταν πολύ μικρότερη από την αναμενόμενη, με τις πωλήσεις να είναι σχεδόν ίδιες με αυτές του τρίτου τριμήνου του περασμένου έτους. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ