Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Απρ-2020 10:36

  Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου η Διάσκεψη Κορυφής του Ζάγκρεμπ

  Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου η Διάσκεψη Κορυφής του Ζάγκρεμπ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Διάσκεψη Κορυφής κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και έξι χωρών των Δυτικών Βαλκανίων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (online) στις 6 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η κροατική κυβέρνηση.

  "Υπό το πρίσμα των επιδημιολογικών συνθηκών, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, οι ηγέτες συμφώνησαν ότι η σύνοδος κορυφής ΕΕ- Δυτικών Βαλκανίων (Διάσκεψη Κορυφής του Ζάγκρεμπ) θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 6 Μαΐου", επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της Κροατικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Η Διάσκεψη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Ζάγκρεμπ στις 6-7 Μαΐου, αλλά δεν θα μπορούσε να διοργανωθεί λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19.

  "Η Κροατία αναγνώρισε νωρίς τη σοβαρότητα της κατάστασης του κορονοϊού και, ως προεδρεύουσα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, διοργάνωσε μια σειρά υπουργικών τηλεδιασκέψεων κρατών- μελών της ΕΕ για την ανταλλαγή απόψεων σε διάφορους τομείς, ιδίως την υγειονομική περίθαλψη, και για την εξεύρεση κατάλληλων λύσεων σε όλες τις πτυχές της κρίσης", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Κροατικής Προεδρίας της ΕΕ.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ