Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Απρ-2020 14:18

  AT&T: Πτώση κερδών και εσόδων το α' τρίμηνο, αποσύρει το guidance

  AT&T: Πτώση κερδών και εσόδων το α' τρίμηνο, αποσύρει το guidance
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτώση κερδών και εσόδων ανακοίνωσε η AT&T Inc για το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ ο τηλεπικοινωνιακός κολοσσός απέσυρε τις προηγούμενες εκτιμήσεις του για το σύνολο της χρήσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

  Ειδικότερα, η AT&T ανακοίνωσε κέρδη 4,61 δισ. δολ. για το το τελευταίο τρίμηνο ή 56 cents ανά μετοχή από 4,86 δισ. δολ. ή 63 cents ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα. Τα έσοδα υποχώρησαν 4,8% στα 42,78 δισ. δολ. 

  Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει πλέον περιορισμένη ορατότητα για το υπόλοιπο του έτους και σε αυτό το πλαίσιο απέσυρε τις  προηγούμενες εκτιμήσεις της, αν και διευκρίνισε ότι οι ελεύθερες ταμειακές ροές επαρκούν για τις πληρωμές των μερισμάτων και την εξυπηρέτηση των δανείων της. 

  "Διαθέτουμε ισχυρή ταμειακή θέση και ισολογισμό, ενώ οι βασικές μας δραστηριότητες είναι σε στέρεες βάσεις και συνεχίζουν να δημιουργούν ικανοποιητικές ελεύθερες ταμειακές ροές - ακόμα και στο σημερινό περιβάλλον", αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Randall Stephenson σε σχετική ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ