Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Απρ-2020 14:41

  Philip Morris: Αυξήθηκαν τα κέρδη σε σχέση με το προηγούμενο έτος

  Philip Morris: Αυξήθηκαν τα κέρδη σε σχέση με το προηγούμενο έτος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Philip Morris International ανακοίνωσε ότι εμφάνισε καθαρά κέρδη 1,821 δισ. δολάρια ή 1,17 δολάρια ανά μετοχή στο α΄ τρίμηνο, υψηλότερα από τα 1,350 δισ. Ευρώ ή 87 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,21 δολάρια, υψηλότερα από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις για 1,13 δολάρια.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 6% στα 7,153 δισ. δολάρια από τα 6,751 δισ. δολάρια, επίσης υψηλότερα των εκτιμήσεων για 6,844 δισ. δολάρια.

  Η εταιρεία αποσύρει τις εκτιμήσεις. της για το 2020 που παρείχε τον Φεβρουάριο, εξαιτίας της αβεβαιότητας που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού.

  Ωστόσο τόνισε ότι αναμένει τα κέρδη ανά μετοχή β΄ τριμήνου στα 1-1,10 δολάρια.

  "Ξεκινήσαμε το έτος με ένα πολύ ισχυρό α΄ τρίμηνο, αποτυπώνοντας το συνεχές αναπτυξιακό momentum που οδηγείται από το χαρτοφυλάκιο χωρίς καπνό και τις ευνοϊκές τιμές”, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Andre Calantzopoulos σε ανακοίνωσή του.

  Η εταιρεία των τσιγάρων Marlboro αναμένει η πανδημία να επηρεάσει αρνητικά τα κέρδη για το σύνολο της χρήσης, μετά από μια απότομη πτώση των πωλήσεων στα αφορολόγητα είδη.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ