Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Απρ-2020 17:36

  Την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων BlueJeans εξαγοράζει η Verizon

  Την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων BlueJeans εξαγοράζει η Verizon
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων BlueJeans εξαγοράζει η Verizon, καθώς οι εργαζόμενοι ολοένα και περισσότερο βασίζονται σε ψηφιακά εργαλεία για να διεκπεραιώνουν την εργασία τους, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

  Η Verizon θα πληρώσει περί τα 400 εκατ. δολάρια για την εξαγορά, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του αμερικανικού δικτύου CNBC, David Faber.  Η BlueJeans διαθέτει άνω των 15.000 πελατών, σημείωσε ο CEO της Verizon, Hans Vestberg, σε συνέντευξή του με τον Faber, λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

  Πολλά ψηφιακά εργαλεία όπως τα Zoom, Slack και Microsoft Teams έχουν αποκτήσει μεγάλη αξία, ειδικά στις ΗΠΑ, καθώς πολλοί εργαζόμενοι έχουν αναγκαστεί να εργαζόνται κατ' οίκον λόγω των μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης.

  Η εξαγορά δείχνει την πρόθεση της Verizon να εισέλθει στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς η επιστροφή στην "κανονικότητα" και στην εργασία από το γραφείο είναι άγνωστο πότε θα επιτευχθεί πλήρως.

  Η ένταξη του εργαλείου τηλεδιασκέψεων της BlueJeans στο δίκτυο 5G της θα επιτρέψει στην Verizon να ανταγωνιστεί άλλους παρόχους επί ίσοις όροις, μεταξύ άλλων τις πρόσφατα συγχωνευθείσες T-Mobile και Sprint. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ