Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Απρ-2020 13:50

  Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών έσοδα και κέρδη της UnitedHealth στο α' τρίμηνο

  Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών έσοδα και κέρδη της UnitedHealth στο α' τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έσοδα και κέρδη τα οποία ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών ανακοίνωσε για το α' τρίμηνο του 2020 η UnitedHealth Group, με την επίδραση της πανδημίας του κορονοϊού στα μεγέθη να είναι "ελάχιστη", δεδομένου ότι επηρέασε μικρό μόνον μέρος της ημερολογιακής περιόδου Ιανουαρίου - Μαρτίου.

  Ο όμιλος υπηρεσιών υγείας είδε τα κέρδη του να υποχωρούν στα 3,47 δισ. δολ. ή στα 3,52 δολ. ανά μετοχή, από 3,47 δισ. δολ. ή 3,56 δολ. ανά μετοχή την ίδια περίοδο το 2019.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 3,72 δολ. ανά μετοχή έναντι 3,73 δολ., ωστόσο ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών σε έρευνα της FactSet, που ανέμεναν 3,63 δολ. ανά μετοχή.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 6,7% στα 64,42 δισ. δολ.,  ενώ οι αναλυτές στην ίδια έρευνα ανέμεναν 64,22 δισ. δολ.

  Η εταιρεία επαναβεβαίωσε το outlook της για το σύνολο του έτους για προσαρμοσμένα κέρδη στο εύρος των 16,25 έως 16,55 δολαρίων ανά μετοχή, έναντι προβλέψεων των αναλυτών στην έρευνα της FactSet για 16,21 δολάρια ανά μετοχή.

  Η μετοχή της εταιρείας έχει υποχωρήσει κατά 8,7% το τελευταίο τρίμηνο. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου, η μετοχή της UnitedHealth σημείωνε στις ηλεκτρονικές προσυνεδριακές συναλλαγές άνοδο της τάξης του 2%.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ