Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Απρ-2020 11:29

  Αυξήθηκαν τα έσοδα της SAP στο α΄ τρίμηνο

  Αυξήθηκαν τα έσοδα της SAP στο α΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η SAP ανακοίνωσε ότι τα έσοδα α΄ τριμήνου. αυξήθηκαν, και προσάρμοσε τις εκτιμήσεις της για το σύνολο της χρήσης εξαιτίας των επιδράσεων του κορονοϊού.

  Η γερμανική εταιρεία πληροφορικής ανακοίνωσε ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα εμφάνισαν συνολικά έσοδα αυξημένα 7% σε ετήσια βάση, στα 6,52 δισ. Ευρώ.

  Τα έσοδα στις δραστηριότητες cloud αυξήθηκαν 29% σε ετήσια βάση, στα 2,01 δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδα από τις άδειες λογισμικού μειώθηκαν 31% στα 450 εκατ. ευρώ.

  "Η επιχειρηματική δραστηριότητα στο πρώτο δίμηνο του έτους ήταν υγιής. Καθώς η επίδραση της κρίσης του κορονοϊού εντείνεται προς το τέλος τριμήνου, ένα σημαντικό ποσοστό νέων δραστηριοτήτων ακυρώθηκε”, τόνισε η εταιρεία.

  Τα λειτουργικά κέρδη στο τρίμηνο αυξήθηκαν στα 1,21 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση, κυρίως εξαιτίας του μικρού πλήγματος από τις δαπάνες αναδιάρθρωσης και από τα έξοδα αποζημίωσης.

  Σε προσαρμοσμένη βάση, τα συνολικά έσοδα αναμένεται να διαμορφωθούν σε ένα εύρος μεταξύ 27,8-28,5 δισ. ευρώ σε σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία έναντι προηγούμενων εκτιμήσεων για 29,2-29,7 δισ. ευρώ.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ