Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 02-Απρ-2020 20:34

  Η General Electric "κόβει" το 50% των θέσεων εργασίας στο τμήμα παραγωγής αεροπορικών κινητήρων

  Η General Electric "κόβει" το 50% των θέσεων εργασίας στο τμήμα παραγωγής αεροπορικών κινητήρων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η General Electric  σχεδιάζει να απολύσει το ήμισυ του προσωπικού του αεροπορικού της τμήματος, που απασχολείται στην παραγωγή κινητήρων, καθώς ο κορονοϊός πιέζει τη βιομηχανία, ανέφερε η εταιρεία στο CNBC. Μια τέτοια κίνηση συνεπάγεται την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας στη σημαντική αυτή μονάδα.

  Οι πρόσθετες μειώσεις προσωπικού έρχονται λιγότερο από ένα μήνα, αφότου η εταιρεία δήλωσε ότι θα μειώσει το 10% της αεροπορικής της μονάδας, κάτι που επηρέασε περίπου 2.600 εργαζόμενους. Αλλά οι επιπτώσεις του χτυπήματος του κορονοϊού στη ζήτηση ταξιδιού, αυξήθηκαν και οι αεροπορικές εταιρείες θέτουν σε ακινησία εκατοντάδες αεροσκάφη και αναβάλλουν τις παραγγελίες νέων αεροσκαφών.

  ″Λόγω των πρωτοφανών επιπτώσεων του COVID-19 στην εμπορική αεροπορική βιομηχανία, η GE Aviation εφαρμόζει μια προσωρινή μείωση στη συναρμολόγηση εμπορικών κινητήρων και ορισμένων κατασκευαστικών εργασιών για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες”, δήλωσε εκπρόσωπος της GE. 

  ″Εκτιμούμε τη δέσμευση όλων των εργαζομένων μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, και λυπούμαστε που πρέπει να πάρουμε αυτά τα μέτρα. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας και να διατηρήσουμε την ικανότητά μας ώστε να ανταποκριθούμε όταν ανακάμψει η βιομηχανία”.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ