Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Μαρ-2020 16:15

  Η Κύπρος θα στείλει στο Ισραήλ χλωροκίνη και θα παραλάβει 50 αναπνευστήρες

  Η Κύπρος θα στείλει στο Ισραήλ χλωροκίνη και θα παραλάβει 50 αναπνευστήρες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Θετικά στο αίτημα του Προέδρου του Ισραήλ για αποστολή ποσότητας χλωροκίνης από την Κύπρο στο Ισραήλ ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της χώρας, Νίκος Αναστασιάδης. Ταυτόχρονα, ο Ρόιβεν Ρίβλιν ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας για αποστολή συνολικά 50 αναπνευστήρων από το Ισραήλ στην Κύπρο, όπως μεταδίδει το philenews.com.
   
  Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ρόιβεν Ρίβλιν, με τον οποίο συζήτησε τις εξελίξεις αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στις δύο χώρες, σε σχέση με τα θέματα αντιμετώπισης του κορονοϊού.
    
  Κατά τη συνομιλία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Προέδρου Ρίβλιν για αποστολή από την Κύπρο ποσότητας χλωροκίνης στο Ισραήλ, κάτι για το οποίο ο Πρόεδρος του Ισραήλ εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευχαριστίες.
   
  Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ισραήλ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για αποστολή από το Ισραήλ στην Κύπρο αριθμού αναπνευστήρων και αναμένεται ότι σύντομα θα καταστεί δυνατόν να αποσταλούν συνολικά 50  αναπνευστήρες, γεγονός για το οποίο ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ