Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Μαρ-2020 15:05

  GE: Διατήρησε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη και τις ταμειακές ροές στη χρήση

  GE: Διατήρησε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη και τις ταμειακές ροές στη χρήση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 2,7% ενισχύεται η μετοχή της General Electric, καθώς η εταιρεία μπορεί να έδωσε απαισιόδοξες εκτιμήσεις για τα κέρδη τριμήνου, διατήρησε ωστόσο τις εκτιμήσεις για τα κέρδη και τις ταμειακές ροές της χρήσης, παρά τις αρνητικές επιδράσεις του κοροναϊού.

  Η General Electric ανακοίνωσε ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στο α΄ τρίμηνο θα διαμορφωθούν στα 10 σεντς, χαμηλότερα από τα 13 σεντς, και αρνητικές ταμειακές ροές της τάξης των 2 δισ. δολαρίων.

  Η GE δήλωσε πως αν και ο κοροναϊός είναι μια "εξελισσόμενη μεταβλητή", επί του παρόντος αναμένει μια αρνητική επίδραση στις ταμειακές ροές α΄ τριμήνου, ύψους 300-500 εκατ. δολαρίων, και λειτουργικά κέρδη 200-300 εκατ. δολαρίων.

  Η GE επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της χρήσης στα 50-60 σεντς (έναντι εκτιμήσεων της FactSet για 59 σεντς) και ταμειακές ροές ύψους 2-4 δισ. δολαρίων.

  Στις εκτιμήσεις της για το 2020 συμπεριλαμβάνεται και η προσδοκία ότι το MAX της Boeing θα επιστρέψει σε λειτουργία περί τα μέσα του έτους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ