Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 05-Φεβ-2020 12:23

  Αρνητική προειδοποίηση από την Imperial Brands για τα κέρδη

  Αρνητική προειδοποίηση από την Imperial Brands για τα κέρδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία καπνού Imperial Brands, προέβλεπε πτώση 10% στα κέρδη α΄ εξαμήνου, και εξέδωσε προειδοποίηση για τα κέρδη στο σύνολο της χρήσης.

  Η προειδοποίηση ήρθε εξαιτίας μιας ρυθμιστικής απαγόρευσης των ΗΠΑ σχετικά με ορισμένες γεύσεις για τις συσκευές ατμίσματος, και λόγω της χαμηλότερης καταναλωτικής ζήτησης.

  Η αύξηση των προϊόντων "επόμενης γενιάς" της Imperial έχει επιβραδυνθεί και η αγορά ατμίσματος στις ΗΠΑ έχει κάνει στροφή προς το χειρότερο μετά από θανάτους που σχετίζονταν με το άτμισμα και της αύξησης της δημοτικότητας των ηλεκτρονικών τσιγάρων στους εφήβους, που οδήγησε σε έντονη ρυθμιστική καταστολή.

  Η εταιρεία που κατασκευάζει τα τσιγάρα Winston, τόνισε πως η απαγόρευση από την αμερικανική επιτροπή τροφίμων και φαρμάκων, η οποία τίθεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα, έχει οδηγήσει σε απομείωση των αποθεμάτων  και έχει επίδραση 45 εκατ. στερλίνων (58,55 εκατ. δολαρίων) στα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη α΄ εξαμήνου.

  Επίσης ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ένα πρόγραμμα μείωσης του κόστους, το οποίο επίσης θα επηρεάσει τα προσαρμοσμένα κέρδη στο σύνολο της χρήσης, κατά 40 εκατ. στερλίνες.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ