Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 04-Φεβ-2020 10:16

  Pandora: Αποδίδει το πρόγραμμα ανάκαμψης

  Pandora: Αποδίδει το πρόγραμμα ανάκαμψης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η δανέζικη εταιρεία κοσμημάτων Pandora A/S ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα ανάκαμψής της αρχίζει να αποδίδει αποτελέσματα καθώς ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενόμενου κέρδη δ΄ τριμήνου και υποσχέθηκε να επιστρέψει φέτος 3 δισ. κορόνες (444 εκατ. δολάρια) στους μετόχους.

  Τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο μειώθηκαν 7,9% στα 1,74 δισ. κορόνες από τα 1,89 δισ. κορόνες στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, έναντι εκτιμήσεων για καθαρά κέρδη 1,56 δισ. κορόνων.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 0,8% στα 7,96 δισ. κορόνες, έναντι προσδοκιών για 7,81 δισ. κορόνες. Η εταιρεία αναβάθμισε επίσης τον στόχο της για τη μείωση του κόστους, στα 1,4 δισ. κορόνες από τα 1,3 δισ. κορόνες μέχρι το τέλος του 2020.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Alexander Lacik, τόνισε πως οι καταναλωτές ανταποκρίνονται θετικά στις εμπορικές πρωτοβουλίες της Pandora.

  Για το 2020 η Pandora αναμένει αρνητική αύξηση των συγκρίσιμων εσόδων το 2020 ως αποτέλεσμα της περαιτέρω μείωσης της δραστηριότητας εκπτωτικής προώθησης, των αναμενόμενων ασθενών επιδόσεων στην Κίνα και μιας υποκείμενης βελτίωσης των επιδόσεων στην πλειονότητα των άλλων αγορών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ