Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Ιαν-2020 10:02

  Givaudan: Αυξήθηκαν 6% τα κέρδη και οι πωλήσεις

  Givaudan: Αυξήθηκαν 6% τα κέρδη και οι πωλήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία παρασκευής αρωμάτων και γεύσεων, Givaudan, βρίσκεται σε σωστή τροχιά για να πετύχει τους στόχους για το 2020.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη και υποκείμενες πωλήσεις τα οποία αυξήθηκαν περί το 6% πέρυσι, κυρίως λόγω της ισχυρής ανάπτυξης στο τμήμα αρωμάτων.

  Η Givaudan, η οποία αναπτύσσει γεύσεις και αρώματα για πελάτες στον κλάδο των καταναλωτικών και πολυτελών αγαθών, έχει επωφεληθεί από την εστίασή της σε φυσικά συστατικά και σε προϊόντα υγείας και ευεξίας, αλλά επίσης και από τις πρόσφατες τάσεις που απαιτούν νέες γεύσεις όπως φυτικές τροφές.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 6% στα 702 εκατ. ελβετικά φράγκα (552,04 εκατ. στερλίνες) το 2019, ενώ η οργανική ανάπτυξη, εκτός των εξαγορών και των συναλλαγματικών μεταβολών, αυξήθηκε στο 5,8% από το 5,6% πριν από ένα χρόνο.

  Το μεικτό περιθώριο υποχώρησε στο 40,8% από το 42,1% το 2018, κυρίως λόγω του χαμηλότερου περιθωρίου από την προσφάτως εξαγορασθείσα Naturex.

  Οι πωλήσεις στη μονάδα αρωμάτων αυξήθηκαν 7,3% κυρίως λόγω της ισχυρής ζήτησης για αρώματα και καταναλωτικά προϊόντα στην Αμερική, ενώ οι πωλήσεις στο τμήμα των γεύσεων αυξήθηκαν 4,5%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ