Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Ιαν-2020 14:33

  Η MetLife αναδείχθηκε ως μια από τις πιο υπεύθυνες εταιρείες της Αμερικής

  Η MetLife αναδείχθηκε ως μια από τις πιο υπεύθυνες εταιρείες της Αμερικής
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ασφαλιστική εταιρεία MetLife, η οποία δραστηριοποιείται και στη χώρα μας, αναδείχθηκε ως μια από τις πιο υπεύθυνες εταιρείες της Αμερικής, σύμφωνα με την κατάταξη που ανακοίνωσε πρόσφατα το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό "Newsweek".

  Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι η MetLife κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών οργανισμών και τη 19η θέση στο σύνολο των 300 εταιρειών, που συμπεριελήφθησαν στην τελική κατάταξη.

  "Στη MetLife, λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία. Οι άνθρωποι μας εμπιστεύονται για να προστατέψουμε τις οικογένειές τους, τα οικονομικά τους και το μέλλον τους, κάνοντας παράλληλα τον κόσμο μας καλύτερο. Η κατάταξή μας μεταξύ των πιο υπεύθυνων εταιριών της Αμερικής μας χαροποιεί, καθώς αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς μας", δήλωσε σχετικά ο Τίμος Ρινγκ, Chief Sustainability Officer της MetLife.

  Για την κατάρτιση της λίστας με τις πιο υπεύθυνες εταιρείες της Αμερικής, το "Newsweek" συνεργάστηκε με τη διεθνή εταιρεία έρευνας δεδομένων Statista Inc. Στην αρχική αξιολόγηση συμπεριελήφθησαν 2.000 εταιρείες, ενώ ακολούθησε μια διαδικασία τεσσάρων σταδίων, η οποία στηρίχθηκε μεταξύ άλλων στη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας σε 6.500 πολίτες των ΗΠΑ, καθώς και σε ανάλυση βασικών δεικτών απόδοσης, που δημοσιεύθηκαν σε ετήσιους απολογισμούς, εκθέσεις εταιρικής υπευθυνότητας και εκθέσεις βιωσιμότητας. Η αξιολόγηση κάλυψε τις επιδόσεις των εταιρειών στους τομείς της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

  Η πλήρης λίστα με τις πιο υπεύθυνες εταιρίες της Αμερικής για το 2020 είναι διαθέσιμη στο σχετικό link.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων