Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Ιαν-2020 14:09

  Express Inc: Κλείνει 100 καταστήματα σε 2 χρόνια, παρουσίασε νέα στρατηγική για κερδοφόρα ανάπτυξη

  Express Inc: Κλείνει 100 καταστήματα σε 2 χρόνια, παρουσίασε νέα στρατηγική για κερδοφόρα ανάπτυξη
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 4,1% ενισχύεται η μετοχή της Express Inc στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία ειδών ένδυσης λιανικής παρουσίασε μια νέα εταιρική στρατηγική με στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη, περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του δ’  τριμήνου χρήσης και δήλωσε ότι θα κλείσει 100 καταστήματα μέχρι το 2022.

  Η εταιρεία τώρα αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 17-19 σεντς, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 16-21 σεντς.

  Η Express τόνισε πως οι συγκρίσιμες πωλήσεις στο τρίμηνο θα είναι χαμηλότερα σχεδόν 3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, έναντι αρχικών προβλέψεων για πτώση 1%-3%.

  Η εταιρεία ανέφερε πως αναμένει οι συγκρίσιμες πωλήσεις του τριμήνου να διαμορφωθούν χαμηλότερα 3% έναντι του προηγουμένου έτους.

  Το προγραμματισμένο κλείσιμο των καταστημάτων θα μειώσει τα έσοδα κατά 90 εκατ. δολάρια μέχρι το 2022, αλλά θα αντισταθμιστεί από τον περιορισμό του κόστους και από τη μόχλευση των υπολοίπων καταστημάτων για επιπλέον πωλήσεις.

  Η Express δήλωσε πως έχει προσδιορίσει εξοικονόμηση κόστους ετησίως 80 εκατ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των 55 εκατ. δολαρίων που αφορούν στη μείωση του εργατικού δυναμικού και 25 εκατ. δολάρια που σχετίζονται με τη διαδικασία βελτιώσεων και την βελτιστοποίηση των αποθεμάτων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων