Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Ιαν-2020 21:56

  Bombardier: "Βουτιά" 30% για τη μετοχή -Οδεύει προς χαμηλό 4 ετών

  Bombardier: "Βουτιά" 30% για τη μετοχή -Οδεύει προς χαμηλό 4 ετών
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Βουτιά 30% σημειώνει η μετοχή της Bombardier, οδεύοντας προς το χαμηλότερο κλείσιμο των τελευταίων 4 ετών, μετά την ανακοίνωση της καναδικής κατασκευάστριας αεροπλάνων και τρένων ότι αναμένει απρόσμενη πτώση στα έσοδα, επικαλούμενη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στον τομέα των μεταφορών.

  Αυτό βάζει τη μετοχή σε τροχιά για τη μεγαλύτερη πτώση στην ιστορία της, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του -25,6% που είχε καταγράψει στις 15 Ιανουαρίου του 2015.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει έσοδα για το δ' τρίμηνο ύψους περίπου 4,2 δισ. δολαρίων, χαμηλότερα σε σύγκριση με τα 4,3 δισ. δολάρια που είχε καταγράψει το αντίστοιχο διάστημα του 2018, και χαμηλότερα σε σχέση με την εκτίμηση της FactSet που τα τοποθετούσε στα 4,95 δισ. δολάρια.

  Τα έσοδα από τον τομέα μεταφορών αναμένεται να ''αγγίξουν'' τα περίπου 1,8 δισ. δολάρια, χαμηλότερα από την εκτίμηση της FactSet που έκανε λόγο για 2,21 δισ. δολάρια.

  Η Bombardier αναφέρει ότι ο τομέας μεταφορών της έχει επιβαρυνθεί με χρέωση 350 εκατ. δολαρίων που σχετίζεται με το project LoTrain του δικτύου London Overground εξαιτίας, τις διαπραγματεύσεις με τους ελβετικούς ομοσπονδιακούς σιδηροδρόμους και τα αυξημένα κόστη για έργα στη Γερμανία.

  Για το 2019, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τώρα αναμένει αρνητικές ελεύθερες ταμειακές ροές 1,2 δισ. δολαρίων, σε σύγκριση με τη πρόβλεψη του Οκτωβρίου για θετικές ροές 500 εκατ. δολαρίων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων