Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Ιαν-2020 10:29

  Alstom: Αυξήθηκαν πωλήσεις και παραγγελίες στο γ΄ τρίμηνο

  Alstom: Αυξήθηκαν πωλήσεις και παραγγελίες στο γ΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Alstom SA ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις και οι παραγγελίες γ΄ τριμήνου αυξήθηκαν, εν τω μέσω ισχυρού momentum για την αγορά σιδηροδρόμων.

  Οι πωλήσεις στο διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, αυξήθηκαν στα 2,06 δισ. ευρώ από τα 2,01 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, τόνισε η γαλλική εταιρεία κατασκευής τρένων.

  Οι παραγγελίες για το τρίμηνο αυξήθηκαν στα 3,56 δισ. ευρώ από τα 3,39 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο. Η Alstom δήλωσε πως οι παραγγελίες ήταν ιδιαίτερα δυναμικές, χάρη στο ισχυρό momentum σε Ευρώπη και Ασία-Ειρηνικό.

  "Η αγορά σιδηροδρόμων σαφώς διέρχεται ενός πολύ θετικού momentum, ιδιαίτερα λόγω των αυξημένων περιβαλλοντικών ανησυχιών", ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alstom, Henri Poupart-Lafarge.

  Η εταιρεία επιβεβαίωσε τον μεσοπρόθεσμο στόχο της για αύξηση των μέσων ετήσιων πωλήσεων κατά 5% για τα επόμενα έτη μέχρι τη χρήση 2023, και για προσαρμοσμένο περιθώριο προ φόρων και τόκων στο 9% για τη χρήση 2023.

  Η Alstom προειδοποίησε επίσης ότι η χρήση 2020 θα είναι ένα έτος σταθεροποίησης, και ότι η αύξηση των πωλήσεων και του περιθωρίου για το έτος θα είναι χαμηλότερη από τους μέσους στόχους στο μεσοπρόθεσμό της.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ