Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Ιαν-2020 17:38

  Ερντογάν: Η Τουρκία στοχεύει να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην αγορά έξυπνων πόλεων

  Ερντογάν: Η Τουρκία στοχεύει να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην αγορά έξυπνων πόλεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, δεσμεύθηκε την Τετάρτη να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει η Τουρκία παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά έξυπνων πόλεων, όπως μεταδίδει το yenisafak.com.

  ''Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αποκτήσουμε ηγετικό ρόλο στην αγορά έξυπνων πόλεων, η αξία της οποίας υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 800 δισ. δολάρια σε μερικά χρόνια'', δήλωσε ο Ερντογάν σε εκδήλωση στην Άγκυρα.

  Ο πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία σκοπεύει να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά ως εξαγωγέας.

  Οι έξυπνες πόλεις, οι οποίες αποτελούν μια νέα προσέγγιση στον πολεοδομικό σχεδιασμό για τη σύνδεση όλων μέσω τεχνολογίας, βελτιώνουν τις υπηρεσίες πόλης, τις υποδομές και τελικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

  "Η Τουρκία είναι από τις κορυφαίες χώρες όσον αφορά τις έξυπνες πόλεις", ανέφερε, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη της χώρας για έξυπνα σχέδια πόλης.

  Πρόσθεσε επίσης ότι η Τουρκία έχει ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην οικοδόμηση οικολογικών πόλεων.

  Οι έξυπνες πόλεις πρέπει να είναι συμβατές μεταξύ τους, δήλωσε ο Ερντογάν και υπογράμμισε τη σημασία της υποστήριξης των πολιτών.

  "Όσο περισσότερο αυξάνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με έξυπνες πόλεις, τόσο περισσότερο και αυτοί με τη σειρά τους υποστηρίζουν αυτά τα εγχειρήματα.", πρόσθεσε.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ