Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Ιαν-2020 10:49

  Bang & Olufsen: Ζημιές στο β΄ τρίμηνο χρήσης

  Bang & Olufsen: Ζημιές στο β΄ τρίμηνο χρήσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Bang & Olufsen ανακοίνωσε ότι εμφάνισε ζημιές στο β΄ τρίμηνο χρήσης, καθώς τα αποτελέσματα συνέχισαν να επηρεάζονται από την στροφή της στη νέα λιανική στρατηγική, και στη μείωση των αποθεμάτων λιανικής.

  Η δανέζικη εταιρεία καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων ανακοίνωσε καθαρές ζημιές για το τρίμηνο, ύψους 60 εκατ. κορόνων Δανίας (6,7 εκατ. δολαρίων) έναντι κερδών 68 εκατ. κορόνων πριν από ένα χρόνο, ενώ τα έσοδα μειώθηκαν 31% στα 627 εκατ. κορόνες.

  Οι αναλυτές ανέμεναν καθαρές ζημιές 56 εκατ. κορόνων και έσοδα 627 εκατ. κορόνες. Το περιθώριο της κερδοφορίας προ φόρων και τόκων υποχώρησε στο -12,1% από το +9,9% πέρυσι.

  Τον προηγούμενο μήνα η Bang & Olufsen περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τη χρήση 2020 καθώς οι πωλήσεις το Νοέμβριο ήταν πολύ χειρότερες του αναμενόμενου.

  Είχε ανακοινώσει τότε ότι τα έσοδα του έτους αναμενόταν περί το 13%-18% χαμηλότερα από το επίπεδο του προηγουμένου έτους, με το περιθώριο των προσαρμοσμένων ΕΒΙΤ στο -4% έως -9%, ενώ οι ταμειακές ροές διαμορφώθηκαν μεταξύ -100 εκατ. κορόνων και -150 εκατ. κορόνων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ