Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Ιαν-2020 23:59

  Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της Bed Bath & Beyond για το γ' τρίμηνο χρήσης

  Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της Bed Bath & Beyond για το γ' τρίμηνο χρήσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Απογοητευτικά σε σχέση με τις εκτιμήσεις αποτελέσματα ανακοίνωσε για το γ' τρίμηνο χρήσης η Bed Bath & Beyond, οδηγώντας τη μετοχή της σε "βύθιση" στις μετασυνεδριακές συναλλαγές και σε ολιγόλεπτη παύση διαπραγμάτευσης.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε ζημίες ύψους 38,6 εκατ. δολ. ή 31 σεντ ανά μετοχή, έναντι κερδών 24,4 εκατ. δολ. ή 18 σεντ ανά μετοχή την ίδια περίοδο πέρσι.

  Οι προσαρμοσμένες ζημίες διαμορφώθηκαν στα 38 σεντ ανά μετοχή. Τα έσοδα υποχώρησαν στα 2,76 δισ. δολ. από 3,03 δισ. δολ. το αντίστοιχο τρίμηνο του περασμένου έτους.

  Οι αναλυτές, σε έρευνα της FactSet, ανέμεναν κέρδη 2 σεντ ανά μετοχή επί εσόδων 2,85 δισ. δολ.

  Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία ανέφερε ότι αποσύρει το guidance της για το σύνολο του έτους χρήσης καθώς αναμένει οι πωλήσεις και η κερδοφορία να συνεχίσουν να υφίστανται πιέσεις και στο δ' τρίμηνο χρήσης του 2019.

  Οι αναλυτές ανέμεναν σε ετήσια βάση κέρδη 1,89 δολ. ανά μετοχή επί εσόδων 11,32 δισ. δολ.

  Στις μετασυνεδριακές ηλεκτρονικές συναλλαγές, η μετοχή της Bed Bath & Beyond σημείωναν πτώση 20%, η οποία περιορίστηκε στη συνέχεια στο 12%, μετά τη σύντομη παύση διαπραγμάτευσης, ενώ στη συνεδρίαση νωρίτερα είχαν υποχωρήσει κατά 1,1%, κλείνοντας στα 16,65 δολ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ