Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Δεκ-2019 22:52

  Η JP Morgan ''ανανεώνεται'' για να ανταγωνιστεί τους μεγάλους τραπεζικούς αντιπάλους

  Η JP Morgan ''ανανεώνεται'' για να ανταγωνιστεί τους μεγάλους τραπεζικούς αντιπάλους
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η JP Morgan Chase & Co. πραγματοποιεί μια μεγάλη κίνηση στη διαχείριση πλούτου, ανανεώνοντας τις επιχειρησιακές της μονάδες σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί καλύτερα τους μεγάλους τραπεζικούς αντιπάλους, όπως τη Morgan Stanley.

  Η τράπεζα δημιουργεί μια μονάδα που θα ενώσει τις δραστηριότητες της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ για εύπορους πελάτες και τη χρηματοοικονομική συμβουλευτική δραστηριότητα του δικτύου Chase, σύμφωνα με ένα υπόμνημα που εξετάστηκε από την Wall Street Journal. Η αναδιάρθρωση της επιχείρησης θα περιλαμβάνει επίσης τη νέα χρηματιστηριακή διαδικτυακή εταιρία You Ινωεστ, σύμφωνα με το υπόμνημα.

  Η JPMorgan βρίσκεται αντιμέτωπη με μια βιομηχανία όπου οι μεγάλοι ανταγωνιστές και οι ισχυρές startups ανταγωνίζονται για να προσελκύσουν millennials και νέους επενδυτές. Η Charles Schwab Corp. ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα εξαγοράσει την TD Ameritrade Holding Corp., εδραιώνοντας τη προτίμησή της στις discount χρηματιστηριακές.

  Η αλλαγή θέτει την τράπεζα στο να εισάγει ένα κύκλο λειτουργιών για πελάτες με περιουσιακά στοιχεία έως τα 25 εκατ. δολ. Η ιδιωτική τράπεζα της JPMorgan για τους πολύ εύπορους πελάτες θα συνεχίσει να λειτουργεί χωριστά. Της νέας μονάδας θα ηγηθεί η Kristin Lemkau, η νυν επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της τράπεζας, σύμφωνα με το υπόμνημα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων