Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Νοε-2019 16:05

  Την έκθεση της ΕΕ για τις "αγορές" των ναρκωτικών θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη ο Δ. Αβραμόπουλος

  Την έκθεση της ΕΕ για τις "αγορές" των ναρκωτικών θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη ο Δ. Αβραμόπουλος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο επίτροπος για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παρουσιάσει, αύριο, Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις Βρυξέλλες την Ευρωπαϊκή Έκθεση του 2019 για τις "αγορές" των ναρκωτικών. Μαζί με τον Ευρωπαίο επίτροπο θα είναι οι εκτελεστικοί διευθυντές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τα Ναρκωτικά- EMCDDA, Alexis Goosdeel, και της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας- EUROPOL, Catherine De Bolle, των οποίων ο κ. Αβραμόπουλος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος.

  Η Έκθεση, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, επισημαίνει την αυξανόμενη σημασία της αγοράς και της παραγωγής των ναρκωτικών στην Ευρώπη και αναφέρει τις τάσεις όσον αφορά στην πορεία των ναρκωτικών από την παραγωγή και τη διακίνηση μέχρι τη διανομή και την πώλησή τους. Περιγράφει επίσης τις ευρύτερες επιπτώσεις των ναρκωτικών ουσιών τόσο για την υγεία όσο και για την ασφάλεια των πολιτών της ΕΕ και υπογραμμίζει την ανάγκη για μια ολιστική προσέγγιση των πολιτικών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

  Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ευρωπαϊκό Δορυφορικό κανάλι EbS.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ