Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Νοε-2019 14:29

  JM Smucker: Χαμηλότερες των προσδοκιών οι πωλήσεις

  JM Smucker: Χαμηλότερες των προσδοκιών οι πωλήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 2% υποχωρεί η μετοχή της JM Smucker Co στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία διανομής των brands Folgers και Café Bustelo ανακοίνωσε πωλήσεις που ήταν χαμηλότερες των εκτιμήσεων στο β΄ τρίμηνο χρήσης, και υποβάθμισε τις εκτιμήσεις για το έτος.

  Η εταιρεία τόνισε πως εμφάνισε καθαρά κέρδη 211,2 εκατ. δολάρια ή 1,85 δολάρια ανά μετοχή στο τρίμηνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, υψηλότερα από τα 188,5 εκατ. δολάρια ή 1,66 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 2,26 δολάρια από τα 1,97 δολάρια που ανέμεναν οι αναλυτές.

  Οι πωλήσεις μειώθηκαν στα 1,96 δισ. δολάρια από τα 2,02 δισ. δολάρια, χαμηλότερα από τα 1,07 δισ. δολάρια που ανέμεναν οι αναλυτές.

  Η πτώση των πωλήσεων αποδίδεται εν μέρει στην πώληση των αμερικανικών δραστηριοτήτων baking (αρτοποιία) στις 31 Αυγούστου.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Mark Smucker αναγνώρισε ότι οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεών τους, αλλά τόνισε πως οι δραστηριότητες ζωοτροφών εμφάνισαν καλές επιδόσεις, μαζί με τα brands καφέ.

  Η εταιρεία υποβάθμισε τις εκτιμήσεις για τη χρήση και τόνισε πως περιμένει οι πωλήσεις της να υποχωρήσουν 3% έναντι προηγούμενης εκτίμησης για πτώση 1%.

  Αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή να διαμορφωθούν στα 8,10-8,30 δολάρια, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για 8,35-8,55 δολάρια.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ