Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Νοε-2019 11:33

  Playtech: Χαμηλότερα των προσδοκιών της αγοράς αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη

  Playtech: Χαμηλότερα των προσδοκιών της αγοράς αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Playtech Plc ανακοίνωσε ότι αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη από τον βασικό κορμό των δραστηριοτήτων, να διαμορφωθούν για το σύνολο της χρήσης χαμηλότερα των προσδοκιών της αγοράς, καθώς η μονάδα χρηματοπιστωτικών συναλλαγών δέχθηκε πλήγμα, αλλά η εταιρεία λογισμικού για τυχερά παιχνίδια, ανακοίνωσε ισχυρή ανάπτυξη στις βασικές μονάδες gaming.

  Η εταιρεία είχε προβλέψει τον Αύγουστο ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη από τις βασικές δραστηριότητες να διαμορφωθούν στα 390-415 εκατ. ευρώ.

  "Μετά από μια θετική έναρξη στο β΄ εξάμηνο, οι συνθήκες συναλλαγών στο TradeTech υπήρξαν εξαιρετικά δύσκολες κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου", τόνισε η εταιρεία.

  Η μετοχή της εταιρείας FTSE 250 έφτασε να υποχωρεί κατά 7% στις πρωινές συναλλαγές, προτού ανακάμψει και φτάσει τώρα να διαπραγματεύεται με οριακές σχεδόν μεταβολές.

  Η Playtech ωστόσο ανακοίνωσε ισχυρή κερδοφορία σε άλλες βασικές μονάδες τυχερών παιχνιδιών.

  "Υποστηρίζουμε ότι οι επενδυτές θα πρέπει να καθησυχαστούν από τις επιδόσεις στις βασικές δραστηριότητες, ενώ στην πορεία πιθανότατα η εταιρεία θα αποχωρήσει από τους τομείς δραστηριοποίησης που δεν ανήκουν στις βασικές δραστηριότητες", ανέφερε αναλυτές της Jefferies.

  Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εξετάζει τις επιλογές της για δραστηριότητες gaming που βασίζονται σε τηλεοπτικά σόου όπως το Narcos και το Breaking Bank, συμπεριλαμβανομένης και μιας ενδεχόμενης πώλησης του συνόλου ή μέρος της μονάδας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ