Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Νοε-2019 13:45

  Lowe’s: Αυξήθηκαν τα κέρδη, κλείνει 34 καταστήματα στον Καναδά

  Lowe’s: Αυξήθηκαν τα κέρδη, κλείνει 34 καταστήματα στον Καναδά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Lowe’s Cos ανακοίνωσε υψηλότερα κέρδη γ΄ τριμήνου και χαμηλότερες πωλήσεις, δηλώνοντας ότι θα κλείσει 34 καταστήματα που υποαποδίδουν στον Καναδά, στο πλαίσιο της αναθεώρησης της στρατηγικής της.

  Τα κέρδη της λιανικής εταιρείας προϊόντων βελτίωσης κατοικιών διαμορφώθηκαν στα 1,05 δισ. δολάρια ή 1,36 δολάρια ανά μετοχή, σε σχέση με τα 629 εκατ. δολάρια ή 78 σεντς ανά μετοχή στο αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι.

  Οι αναλυτές ανέμεναν 1,34 δολάρια ανά μετοχή.

  Η Lowe’s τόνισε πως τα καθαρά κέρδη περιλαμβάνουν και προ φόρων χρεώσεις 53 εκατ. δολαρίων, που αφορούν στην στρατηγική αναθεώρηση των καναδικών δραστηριοτήτων στο γ΄ τρίμηνο.

  Η εταιρεία τόνισε ότι θα αναδιοργανώσει τις δραστηριότητές της στον Καναδά, καθώς και ότι εργάζεται για να προσφέρει μια "πιο συντονισμένη" ποικιλία προϊόντων στους καταναλωτές της.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 1,41 δολάρια ανά μετοχή, σε σχέση με τα 1,04 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Οι αναλυτές ανέμεναν 1,35 δολάρια ανά μετοχή.

  Οι πωλήσεις μειώθηκαν στα 17,39 δισ. δολάρια από τα 17,42 δισ. δολάρια στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. ΟΙ εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 17,69 δισ. δολάρια.

  Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 2,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 3,2%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ