Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Νοε-2019 15:21

  Boeing: Αυξάνονται οι παραγγελίες για το 737 MAX στο Dubai Airshow

  Boeing: Αυξάνονται οι παραγγελίες για το 737 MAX στο Dubai Airshow
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο επίκεντρο του Dubai Airshow βρέθηκε το Boeing 737 MAΧ, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να παραγγείλουν μέχρι και 50 αεροσκάφη αξίας 6 δισ. δολαρίων σε τιμές καταλόγου, παρά την καθήλωση των αεροσκαφών παγκοσμίως από τον Μάρτιο.

  Η αεροπορική εταιρεία του Καζακστάν Air Astana δήλωσε πως έχει υπογράψει επιστολή προθέσεων για την παραγγελία 30 αεροσκαφών 737 MAX για την θυγατρική της Fly Arystana.

  Η Air Astana, η οποία πραγματοποιεί τις πτήσεις της με Airbus και Embraer στο κύριο δίκτυό της, δήλωσε πως είναι βέβαια για την ικανότητα της Boeing να λύσει τα προβλήματα με το ΜΑΧ.

  Οι αρχές παγκοσμίως απαγόρευσαν τις εμπορικές πτήσεις του αεροσκάφους με τις ταχύτερες πωλήσεις της Boeing τον Μάρτιο, μετά από δύο θανατηφόρα ατυχήματα.

  Τα σχεδια για την επιστροφή του εν λόγω μοντέλου στις εμπορικές υπηρεσίες, έχουν πιεστεί προς τα πίσω, στις αρχές του 2020, καθώς η Boeing ολοκληρώνει τις επικαιροποιήσεις στο λογισμικό και στην εκπαίδευση που απαιτούν ρυθμιστική έγκριση.

  Εκτός της εταιρείας του Καζακστάν, το Reuters επικαλείται πηγές που αναφέρουν ότι μία ακόμη αεροπορική εταιρία υπέγραψε μια παραγγελία για 10 αεροσκάφη 737 MAX 7 και 10 αεροσκάφη τύπου ΜΑΧ 10.
   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ