Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Νοε-2019 14:05

  National Grid: Υποχώρησαν τα κέρδη, διαμορφώθηκαν καλύτερα των εκτιμήσεων

  National Grid: Υποχώρησαν τα κέρδη, διαμορφώθηκαν καλύτερα των εκτιμήσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καλύτερα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα κέρδη α΄ εξαμήνου της National Grid, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια έρευνα αναφορικά με τις παρατεταμένες διακοπές ρεύματος στη Βρετανία, πριν από λίγους μήνες.

  Τα υποκείμενα προ φόρων κέρδη υποχώρησαν 4% στα 785 εκατ. στερλίνες στο εξάμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά ήταν καλύτερα των 748 εκατ. στερλίνων που ανέμεναν οι αναλυτές.

  Η National Grid, η οποία διαχειρίζεται τα ενεργειακά συστήματα της Βρετανίας, έθεσε επίσης ένα νέο στόχο να μηδενίσει τις δικές της εκπομπές ρύπων μέχρι το 2050, για ένα πιο καθαρό ενεργειακό μέλλον, αντίστοιχα με τον στόχο της χώρας.

  "Αυτός ο στόχος θα υποστηρίζεται από έργο σε άλλους τομείς, όπως με την προσφορά προγραμμάτων περαιτέρω ενεργειακής αποδοτικότητας για τους πελάτες μας στις ΗΠΑ", αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος John Pettigrew.

  Η εταιρεία αντιμετωπίζει επίσης τον κίνδυνο να χάσει την άδεια λειτουργίας του franchise αερίου στη Νέα Υόρκη και στο Λονγκ Άιλαντ, με τον κυβερνήτη Andrew Cuomo να δηλώνει αυτόν τον μήνα ότι απέτυχε να παράσχει "επαρκείς και αξιόπιστες υπηρεσίες".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ