Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 10-Νοε-2019 14:40

  ΗΠΑ: Bιβλίο εκθέτει τον Τραμπ - "ανίκανος, σαν παιδί σε πύργο ελέγχου"

  ΗΠΑ: Bιβλίο εκθέτει τον Τραμπ - "ανίκανος, σαν παιδί σε πύργο ελέγχου"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αίσθηση έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βιβλίο ανώνυμου συγγραφέα που αναφέρεται στη ζωή του Αμερικανού Προέδρου, περιγράφοντας τον ως ανίκανο και ακατάλληλο για αυτήν τη θέση.

  Στο βιβλίο του λοιπόν, με τίτλο "Η προειδοποίηση", ο ανώνυμος συγγραφέας περιγράφει πώς τα παρορμητικά μηνύματα του Τραμπ στο Twitter προκαλούν κρίσεις πανικού σε ανώτατα κυβερνητικά στελέχη. "Είναι σαν να φθάνεις στον οίκο ευγηρίας και να βρίσκεις τον ηλικιωμένο θείο σου να τρέχει γυμνός στους κήπους και να βρίζει υψηλόφωνα, καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθεί να τον περιορίσει. Οι αντιδράσεις σου είναι έκπληξη, θυμηδία και ντροπή ταυτόχρονα", γράφει.

  Το πόνημα επέκρινε η υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ, λέγοντας: "Ο δειλός που έγραψε αυτό το βιβλίο δεν το υπέγραψε, καθώς γνώριζε ότι όλα όσα έγραψε είναι ψέματα. Πρόκειται για έργο μυθοπλασίας". Σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα Washington Post, ο συγγραφέας επέλεξε να μη δημοσιεύσει το βιβλίο με την υπογραφή του, καθώς "η συζήτηση δεν αφορά εμένα, αλλά όλους εμάς και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την προεδρία, καθώς και το πώς αυτή αντικατοπτρίζει το κύρος της χώρας μας". 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ