Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Νοε-2019 13:24

  Ζημιές για την Aston Martin στο τρίμηνο

  Ζημιές για την Aston Martin στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ζημιές εμφάνισε η βρετανική εταιρεία αυτοκινήτου Aston Martin, δηλώνοντας ότι οι συνολικοί όγκοι χονδρικής θα είναι χαμηλότεροι από τις προηγούμενες εκτιμήσεις, μετά από την υποχώρηση της ζήτησης σε Ευρώπη και Ασία.

  Οι όγκοι στους προμηθευτές υποχώρησαν 16% στα 1.497 αυτοκίνητα στο τρίμηνο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς η ζήτηση στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική, υποχώρησε 17% και στην Ασία κατά ένα τρίτο, λόγω της χαμηλής ζήτησης για το μοντέλο Vantage της εταιρείας.

  Η εταιρεία με ιστορία 106 ετών, γνωστή από τη σύνδεσή της με τις ταινίες του James Bond, αναλαμβάνει δράση για τη μείωση του κόστους και ελπίζει ότι το λανσάρισμα του πρώτου σπορ SUV, του DBX, σε ένα νέο εργοστάσιο στην Ουαλία, θα τονώσει τις επιδόσεις στον επόμενο χρόνο.

  "Ουσιαστικά ελέγχουμε το κόστος ενός ολόκληρου εργοστασίου αυτή την στιγμή χωρίς να έρχεται το όφελος των εσόδων. Επομένως από αυτή την άποψη ασφαλώς είναι ένα πραγματικά σημαντικό μοντέλο", ανέφερε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος Andy Palmer.

  Η Aston Martin εμφάνισε ζημιές 13,5 εκατ. στερλίνων στο τρίμηνο αλλά τόνισε πως συνεχίζει να αναμένει ότι θα πετύχει τους στόχους της αγοράς για κέρδη από τις βασικές δραστηριότητες στα 203 εκατ. στερλίνες.

  Η μετοχή της ενισχύεται 7%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ