Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Νοε-2019 13:36

  Imperial Brands: Αυξήθηκαν 3,9% οι πωλήσεις

  Imperial Brands: Αυξήθηκαν 3,9% οι πωλήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η βρετανική εταιρεία καπνού Imperial Brands ανακοίνωσε αύξηση 3,9% στις ετήσιες πωλήσεις, αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις και διόρισε την Therese Esperdy για να διαδεχθεί τον Mark Williamson στη θέση του προέδρου.

  Η Esperdy, η ανεξάρτητη διευθύντρια του δ.σ., θα αναλάβει τη νέα της θέση την 1η Ιανουαρίου 2020. Ο Williamson, πρόεδρος από το 2014, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι θα αποχωρούσε όταν βρισκόταν ο διάδοχός του.

  Η εταιρεία των τσιγάρων Gauloises ανακοίνωσε έσοδα από τον καπνό και άλλα προϊόντα επόμενης γενιάς –όπως ηλεκτρονικό τσιγάρο και συσκευές ατμίσματος- ύψους 7,99 δισ. στερλίνων, υψηλότερα 3,9% σε σταθερό νόμισμα.

  Οι αναλυτές ανέμεναν πωλήσεις 7,94 δισ. στερλίνων καθώς η εταιρεία περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα στο 2% τον Σεπτέμβριο από την εκτίμηση για αύξηση με το υψηλότερο ποσοστό του εύρους των 1%-4%.

  Η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία καπνού παγκοσμίως έχει πληγεί πιο σκληρά από ό,τι οι ανταγωνιστικές της από την απαγόρευση στις ΗΠΑ ηλεκτρονικών τσιγάρων με αρώματα.

  Η εταιρεία τόνισε πως έχει αναλάβει μια πιο επιφυλακτική προσέγγιση στις προβλέψεις της για το 2020 και αναμένει χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό αύξησης των εσόδων και των κερδών ανά μετοχή.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ