Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Οκτ-2019 10:15

  Αυξήθηκαν οι πωλήσεις της WPP στο τρίμηνο

  Αυξήθηκαν οι πωλήσεις της WPP στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η WPP Plc ανακοίνωσε ότι οι συγκρίσιμες καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν 0,5% στο γ΄ τρίμηνο, και επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης.

  Η μεγαλύτερη διαφημιστική παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι οι συγκρίσιμες καθαρές πωλήσεις στη Βόρεια Αμερική μειώθηκαν 3,5% για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. ΟΙ συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώση 0,6%.

  Η WPP, εμφάνισε έσοδα 3,29 δισ. στερλίνες (4,24 δισ. δολάρια) για το τρίμηνο, έναντι των 3,13 δισ. στερλίνων πριν από ένα χρόνο.

  Η εταιρεία επαναδιατύπωσε τις εκτιμήσεις για το 2019. Συνεχίζει να περιμένει μείωση των συγκρίσιμων καθαρών πωλήσεων κατά 1,5%-2% και το λειτουργικό περιθώριο των καθαρών πωλήσεων να μειωθεί περί τη μία μονάδα περιθωρίου, σε σταθερό νόμισμα.

  "Η ανάπτυξή μας στο γ΄ τρίμηνο είναι ενθαρρυντική αλλά εστιάζουμε στο να φέρουμε εις πέρας τους μακροπρόθεσμους στόχους και γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στο δρόμο μας. Οι εκτιμήσεις μας για το 2019 παραμένουν αμετάβλητες", αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Mark Read.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ