Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Οκτ-2019 09:05

  Renault: Περικόπτει τις εκτιμήσεις για την αγορά αυτοκινήτου παγκοσμίως

  Renault: Περικόπτει τις εκτιμήσεις για την αγορά αυτοκινήτου παγκοσμίως
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Renault SA προχώρησε στην περικοπή των εκτιμήσεών της για την αγορά αυτοκινήτου παγκοσμίως, μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα κέρδη και τα έσοδα, στις αρχές του μήνα.

  Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πως αναμένει οι αγορές αυτοκινήτου παγκοσμίως να μειωθούν κατά 4%, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για πτώση 3%.

  Η Renault ανακοίνωσε πως αναμένει η ευρωπαϊκή αγορά να συρρικνωθεί μέχρι και 1%, έχοντας προβλέψει ήπια ζήτηση νωρίτερα. Η Ρωσία αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 3%, σε σχέση με 2% και 3% προηγουμένως.

  Την προηγούμενη εβδομάδα η Renault περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα και τα κέρδη του 2019, λίγες ημέρες αφότου το δ.σ. απέλυσε τον Thierry Bollore, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλό της.

  Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε σήμερα ότι παρήγαγε λιγότερα αυτοκίνητα για τη Nissan στο τρίμηνο. Οι πωλήσεις προς τους εταίρους, οι οποίες περιλαμβάνουν και την παραγωγή για την Daimler, μειώθηκε 5,5%.

  Το κλείσιμο της ιρανικής αγοράς από τον Αύγουστο του προηγουμένου έτους και η πτώση της ζήτησης για αυτοκίνητα diesel στην Ευρώπη, συνέβαλε επίσης στην πτώση.

  Τα έσοδα μειώθηκαν 1,6% στα 11,30 δισ. ευρώ από τα 11,48 δισ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Η Renault τόνισε πως πούλησε 852.198 οχήματα στο τρίμηνο, χαμηλότερα 4,4%. Χωρίς το Ιράν, η μείωση θα ανερχόταν στο 1,8%.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ