Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Οκτ-2019 23:35

  Υψηλότερα του αναμενομένου τα προσαρμοσμένα κέρδη της Visa στο δ' τρίμηνο χρήσης

  Υψηλότερα του αναμενομένου τα προσαρμοσμένα κέρδη της Visa στο δ' τρίμηνο χρήσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Περί το 1% ενισχύεται στις μετασυνεδριακές, ηλεκτρονικές συναλλαγές την Πέμπτη η μετοχή της Visa, καθώς ο κολοσσός των συστημάτων πληρωμών ξεπέρασε όσον αφορά τα κέρδη του τις εκτιμήσεις των αναλυτών στο δ' τρίμηνο χρήσης.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 3 δισ. δολ. ή  1,34 δολ. ανά μετοχή, έναντι 3,3 δισ. δολ. και 1,47 δολ. ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο της περσινής χρονιάς. Τα προσαρμοσμένα κέρδη αυξήθηκαν σε 1,47 δολ. από 1,21 δολ. ανά μετοχή και ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών, σύμφωνα με την FactSet, καθώς οι τελευταίοι ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη της τάξης του 1,43 δολ. ανά μετοχή.

  Τα έσοδα τριμήνου αυξήθηκαν στα 6,1 δισ. έναντι 5,4  δισ. δολ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018, ακριβώς όσο προέβλεπαν και οι αναλυτές.

  Ο όγκος των πληρωμών μέσω Visa αυξήθηκε κατά 9% σε ετήσια βάση σε προσαρμοσμένη νομισματικά βάση. Ο διασυνοριακός όγκος πληρωμών αυξήθηκε επίσης κατά 7%, σε προσαρμοσμένη σε δολάριο νομισματική βάση.

  Για το λογιστικό έτος 2020, η Visa αναμένει χαμηλό διψήφιο ποσοστό αύξησης εσόδων και αρνητική επίδραση 1% έως 1,5% λόγω ξένου συναλλάγματος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ