Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Οκτ-2019 13:21

  Brose Group: Περικόπτει 2.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία

  Brose Group: Περικόπτει 2.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο γερμανικός προμηθευτής αυτοκινήτων Brose Group ανακοίνωσε ότι περικόπτει 2.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία στα επόμενα τρία χρόνια, εξαιτίας μια πτώσης στα κέρδη που αποδίδεται στην επιβράδυνση της κινεζικής αγοράς, στις αλλαγές στον κλάδο του αυτοκινήτου και στις πιέσεις των τιμών παγκοσμίως.

  Η οικογενειακή εταιρεία, η οποία απασχολεί 26.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, δήλωσε πως οι περικοπές θέσεων εργασίας θα μειώσουν την ιεραρχία και θα απλοποιήσουν τις δραστηριότητες, προσθέτοντας ότι μεταφέρει δραστηριότητες σε χώρες με χαμηλότερους μισθούς, για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα.

  "Θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα και να μειώσουμε το κόστος σε ένα "μέσο" τριψήφιο ποσό εκατομμυρίων, για να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας", αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Kurt Sauernheimer σε ανακοίνωσή του.

  Τον Μάιο η Brose ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης που στόχο είχε να περικόψει δεκάδες εκατ. ευρώ φέτος, μετά από την ανακοίνωση πτώσης 5% στα έσοδα α΄ τριμήνου και τα απογοητευτικά αποτελέσματα του 2018.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ