Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Σεπ-2019 23:53

  Απογοητευτικά τα αποτελέσματα τριμήνου της Micron Technologies

  Απογοητευτικά τα αποτελέσματα τριμήνου της Micron Technologies
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Απογοητευτικά σε σχέση με εκείνα της αντίστοιχης περιόδου πέρσι, είναι τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Micron Technology για το δ' τρίμηνο χρήσης, την Πέμπτη το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

  Η εταιρία κατασκευής ημιαγωγών μνήμης προβλέπει μάλιστα μεγάλη πτώση κερδών και απογοητευτική παρουσία στην αγορά των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

  Η Micron ανέφερε ότι αναμένει κέρδη μεταξύ 39 και 53 σεντς ανά μετοχή, επί εσόδων 4,8 έως 5,2  δισ. δολ. για το α' τρίμηνο χρήσης του 2020. Οι αναλυτές σε έρευνα της FactSet προέβλεπαν κέρδη 53 σεντς επί εσόδων 4,8 δισ.

  Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας στο δ' τρίμηνο έφτασαν τα 561 εκατ. δολ. ή τα 49 σεντς ανά μετοχή, έναντι κερδών 4,33 δισ. δολ. ή 3,56 δολ. ανά μετοχή, την ίδια περίοδο πέρσι. Τα προσαρμοσμένα κέρδη έφτασαν τα 56 σεντς ανά μετοχή.

  Τα έσοδα έπεσαν στα 4,87 δισ. δολ. έναντι 8,44 δισ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018, με τους αναλυτές να αναμένουν 51 σεντς επί εσόδων 4,59 δισ. δολ.

  Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Micron υποχωρούσε κατά 5,2% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές, ενώ στη συνεδρίαση που προηγήθηκε η μετοχή υποχώρησε κατά 1,8%.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ