Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 09-Σεπ-2019 14:54

  Η μητρική της WeWork ενδέχεται να ρίξει την αξία της IPO κάτω από τα 20 δισ. δολάρια

  Η μητρική της WeWork ενδέχεται να ρίξει την αξία της IPO κάτω από τα 20 δισ. δολάρια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μητρική της WeWork προβλέπει ότι η αποτίμηση της αρχικής δημόσιας εγγραφής της μπορεί να υποχωρήσει κάτω από τα 20 δισ. δολάρια καθώς κάποιοι υφιστάμενοι επενδυτές πιέζουν την εταιρεία διαμοιρασμού χώρου γραφείων να βάλει στο συρτάρι τη σχεδιαζόμενη προσφορά μετοχών, ανέφεραν πηγές προσκείμενες στην υπόθεση.

  Παρά τα σχέδιά της να ξεκινήσει ένα roadshow για να διαφημίσει τις μετοχές της σε νέους επενδυτές ακόμη και σήμερα, η We Co. και οι ανάδοχοί της σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μεταξύ τους συσκέψεις αυτή την εβδομάδα αλλά και με επενδυτές για να επεξεργαστούν τι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν για να κερδίσουν αρκετή ζήτηση για μια IPO, ανέφεραν οι πηγές.

  Μια αποτίμηση κάτω των 20 δισ. δολαρίων θα σηματοδοτούσε μια ακόμη πιο μεγάλη πτώση από το επίπεδο των 47 δισ. δολαρίων στο οποίο η We άντλησε ιδιωτικά κεφάλαια νωρίτερα φέτος, εν μέσω προβληματισμού για των δυνάμει επενδυτών της δημόσιας εγγραφής για τη διοίκηση της εταιρείας, το επιχειρηματικό της μοντέλο και την ικανότητά της να πραγματοποιεί κέρδος και ταυτόχρονα να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ