Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Αυγ-2019 15:02

  Campbell Soup: Καλύτερα του αναμενόμενου τα αποτελέσματα

  Campbell Soup: Καλύτερα του αναμενόμενου τα αποτελέσματα
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 3,9% ενισχύεται η μετοχή της Campbell Soup στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία εμφάνισε αποτελέσματα υψηλότερα από ό,τι αναμενόταν, για το δ΄ τρίμηνο χρήσης.

  Η εταιρεία τροφίμων ανακοίνωσε ζημιές 8 εκατ. δολαρίων ή 2 σεντς ανά μετοχή, στο τρίμηνο μέχρι τις 28 Ιουλίου, μετά από τα κέρδη των 94 εκατ. δολαρίων ή 42 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 42 σεντς, οριακά υψηλότερα από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις για 41 σεντς.

  Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 2% στα 1,780 δισ. δολάρια από τα 1,745 δισ. δολάρια. Η εταιρεία δήλωσε πως αντιμετωπίζει τις δραστηριότητες της Campbell International ως διακοπείσες δραστηριότητες, διότι έχει συμφωνήσει να πουλήσει assets σε deals που αναμένεται να ολοκληρωθούν στο α΄ εξάμηνο της χρήσης 2020.

  Εάν συμπεριληφθούν και οι πωλήσεις από αυτές τις δραστηριότητες, τότε θα ανακοίνωνε πωλήσεις 2,024 δισ. δολαρίων. Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πωλήσεις 1,978 δισ. δολαρίων.

  Η εταιρεία τόνισε πως ακόμη αναμένει οι πωλήσεις για τη χρήση 2020 να αυξηθούν κατά 1%-3% και τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή να αυξηθούν 9%-11%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων