Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Αυγ-2019 18:15

  H Hasbro αποκτά την "Πέππα το γουρουνάκι" μέσα από μια εξαγορά 4 δισ. δολαρίων

  H Hasbro αποκτά την "Πέππα το γουρουνάκι" μέσα από μια εξαγορά 4 δισ. δολαρίων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Hasbro δεν αποκτά μόνο την "Πέππα το γουρουνάκι" με την εξαγορά, ύψους 4 δισ. δολαρίων της Entertainment One -αποκτά επίσης δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου και άλλα πολύτιμα assets, σύμφωνα με την MKM Partners.

  Η Hasbro και η Entertainment One ανακοίνωσαν το deal χθες αργά, με την Hasbro να αναμένει 130 εκατομμύρια δολάρια από in-sourcing και άλλες συνέργειες έως το 2022. Η συμφωνία αναμένεται να ενισχύσει τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή τον πρώτο χρόνο μετά τη συναλλαγή, σύμφωνα με την οικονομική διευθύντρια της Hasbro Deborah Thomas.

  To deal αναμένεται να ολοκληρωθεί το δ' τρίμηνο του 2019.

  Η αμερικανική Hasbro είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια παιχνιδιών στον κόσμο βάσει κεφαλαιοποίησης και τρίτη μεγαλύτερη βάσει εσόδων. Η Entertainment One, μια εισηγμένη στο Ην. Βασίλειο εταιρεία, κατέγραψε ετήσια κέρδη 941,2 εκατ. στερλίνων για τη χρήση 2019, που αντιστοιχούν σε περίπου 1,15 δισ. δολάρια.

  Η "Πέππα το γουρουνάκι" απέφερε 1,35 δισ. δολάρια σε λιανικές πωλήσεις τη χρήση 2019 και το PJ Masks 1,15 δισ. δολάρια. Η MKM θεωρεί πως και τα δύο έχουν περιθώρια ανάπτυξης, ιδιαίτερα στην Κίνα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ