Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 09-Αυγ-2019 20:01

  Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος του Λονδίνου και της νοτιοανατολικής Αγγλίας

  Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος του Λονδίνου και της νοτιοανατολικής Αγγλίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:42

  Μεγάλα τμήματα του Λονδίνου και της νοτιοανατολικής Αγγλίας χτυπήθηκαν από διακοπή ρεύματος το βράδυ της Παρασκευής, διακόπτοντας δρομολόγια τρένων και προκαλώντας προβλήματα στους δρόμους λόγω μη λειτουργίας φαναριών.

  Οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες εντός και εκτός του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων των Thameslink, Southern και Gatwick Express, αντιμετώπισαν καθυστερήσεις και κάποιες προχώρησαν σε ακυρώσεις δρομολογίων.

  Η Transport for London (TfL), ο κυβερνητικός φορέας υπεύθυνος για τα ΜΜΜ του ευρύτερου Λονδίνου, είπε ότι η γραμμή Βικτωρία του υπόγειου σιδηροδρόμου είχε αναστείλει τη λειτουργία της και προειδοποίησε τους ανθρώπους να προσέχουν ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούν τους δρόμους επειδή κάποια φανάρια δεν λειτουργούσαν.

  "Πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται σε πρόβλημα στο δίκτυο της National Grid, το οποίο επηρεάζει τους πελάτες μας", δήλωσε στο Twitter το δίκτυο Power Networks.

  Περίπου μία ώρα αργότερα η TfL ανακοίνωσε πως η βλάβη είχε αποκατασταθεί.

  Η National Grid είναι ιδιοκτήτρια του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Αγγλία και την Ουαλία με καθημερινή ευθύνη εξισορρόπησης της προσφοράς και της ζήτησης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ