Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 29-Ιουλ-2019 11:50

  LSE: Άλμα 14% για τη μετοχή λόγω του ενδιαφέροντος για την εξαγορά της Refinitiv έναντι $27 δισ.

  LSE: Άλμα 14% για τη μετοχή λόγω του ενδιαφέροντος για την εξαγορά της Refinitiv έναντι $27 δισ.
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άνοδο μεγαλύτερη του 14% καταγράφει η μετοχή της London Stock Exchange και διαμορφώνεται σε επίπεδο-ρεκόρ, αφότου ανακοίνωσε ότι είναι σε συζητήσεις για την εξαγορά της εταιρείας χρηματοπιστωτικών δεδομένων Refinitiv, σε μια συμφωνία αξίας 27 δισ. δολαρίων (συμπεριλαμβανομένου του χρέους).

  Η προτεινόμενη συμφωνία, η οποία θα μετατρέψει το LSE σε παγκόσμιο παράγοντα στα χρηματοπιστωτικά δεδομένα και θα διευρύνει την παρουσία του στο συνάλλαγμα και σε σταθερά εισοδήματα, έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο αφότου η Blackstone απέκτησε ποσοστό πλειοψηφίας στην Refinitiv από την Thomson Reuters, που αποτιμάται στα 20 δισ. δολάρια.

  Η Thomson Reuters, μητρική του Reuters, κατέχει ποσοστό 45% στην Refinitiv. Εάν οι συζητήσεις καταλήξουν με επιτυχία, μια συμφωνία μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.,

  Η ενδεχόμενη συγχώνευση θα διευρύνει σημαντικά τις δραστηριότητες των υπηρεσιών πληροφορίας της LSE, τις οποίες "χτίζει" η εταιρεία ως μια πιο σταθερή πηγή ρευστού, σε σχέση με τις δραστηριότητες που στηρίζονται στις εξαγωγές.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων