Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Ιουν-2019 14:07

  Ο Όμιλος Adecco 2ος στην κατάταξη "Great Place to Work® Europe"

  Ο Όμιλος Adecco 2ος στην κατάταξη "Great Place to Work® Europe"
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για ακόμα μια χρονιά ο Όμιλος Adecco βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης, καθώς χαρακτηρίζεται από μια εργασιακή κουλτούρα με ξεκάθαρους στόχους και όραμα και μια διοίκηση προσιτή στους εργαζόμενους, η οποία βάζει πάντα στο επίκεντρο την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής

  Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος Adecco βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της κατάταξης "Great Place to Work Europe” σύμφωνα με την ετήσια, παγκόσμια και ανεξάρτητη έρευνα του οργανισμού Great Place to Work. Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια εργαζόμενοι έλαβαν μέρος στην έρευνα και συνέβαλαν με τις απαντήσεις τους στο να αναδειχθούν τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ευρώπη για το 2019.

  Με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση, ο Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco, δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη θέση που έλαβε ο Όμιλος Adecco στην έρευνα Great Place to Work. Η αναγνώρισή μας αυτή αντικατοπτρίζει την προσπάθεια του Ομίλου να αποτελεί παράδειγμα ως προς τον τρόπο που προσελκύουμε, διατηρούμε και εξελίσσουμε τους ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία μας βασίζεται σε ένα διεθνές δίκτυο συναδέλφων, που καθοδηγούνται από έναν κοινό σκοπό: να κάνουν το μέλλον καλύτερο για όλους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, που ο στόχος μας και το όραμά μας να κάνουμε τον Όμιλο Adecco ένα υπέροχο περιβάλλον εργασίας αναγνωρίζεται για ακόμα μια χρονιά".

  Τα αποτελέσματα της έρευνας Great Place to Work, δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Adecco κινητοποιούνται ώστε να συμμετέχουν, να παραμένουν και να εξελίσσονται μέσα στην εταιρεία, ενώ ταυτόχρονα θεωρούν πως το να εργάζονται σε ένα συναρπαστικό εργασιακό περιβάλλον είναι ύψιστης σημασίας για εκείνους στον δρόμο για την επιτυχία. Οι εργαζόμενοι πιστεύουν, ότι η εταιρεία προσφέρει μια πολύτιμη προσφορά στην κοινωνία, παρέχοντας στους ανθρώπους επαγγελματικές ευκαιρίες.

  Επίσης, επιβραβεύουν το μοντέλο διοίκησης κι αισθάνονται πως έχουν ενεργό ρόλο στην διαδικασία λήψης αποφάσεων, οι οποίες επηρεάζουν τη δουλειά τους, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσονται σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Αισθάνονται ότι μπορούν να αναπτυχθούν και ανταμείβονται για την καλή τους απόδοση. Οι εργαζόμενοι εμπνέονται επίσης από την ενεργή συμμετοχή του Ομίλου στις τοπικές κοινότητες με στόχο την προώθηση της ενσωμάτωσης και της διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας.

  Στην έρευνα συμμετείχαν δεκατέσσερις (14) θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου Adecco σε έντεκα (11) ευρωπαϊκές χώρες και με την εθνική τους κατάταξη συνέβαλαν στην θέση που κατέκτησε ο Όμιλος στην Ευρώπη. Μεταξύ των χωρών αυτών είναι το Βέλγιο, η Δανία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, η Πολωνία, η Ισπανία, η Ελβετία, η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

  Ο Όμιλος Adecco το 2018 κατέλαβε την 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της έρευνας "Great Place to Work”, ενώ η εταιρεία του Ομίλου στην Ελλάδα αναδείχθηκε 1η ανάμεσα στις εταιρείες του Ομίλου σε όλες τις χώρες όπου έχει παρουσία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων