Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Ιουν-2019 11:36

  Σημαντική παρουσία του ομίλου BFF Banking Group στο 18ο συνέδριο οικονομικών διευθυντών

  Σημαντική παρουσία του ομίλου BFF Banking Group στο 18ο συνέδριο οικονομικών διευθυντών
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο 18o Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών που οργάνωσε η KPMG με τίτλο "Managing the asset of trust" συμμετείχε ο όμιλος BFF Banking Group.

  Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 CFO, το Συνέδριο αυτό δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συζητήσουν και να ακούσουν τους διεθνείς ομιλητές, τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων σε επίκαιρα θέματα που αφορούν την επιχείρησή τους.

  Ο Όμιλος BFF Banking Group  μοιράζεται με τους συμμετέχοντες τον νευραλγικό ρόλο της εκχώρησης επιχειρηματικών απαιτήσεων – factoring - στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης στο πλαίσιο των επιχειρηματικών σχέσεων. Πράγματι, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η εμπιστοσύνη μπορεί να υποστηρίξει τις εταιρείες να ξεπεράσουν τους ανταγωνιστές τους και να αποκτήσουν με τον τρόπο αυτό πρόσβαση σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

  Ο Michele Antognoli, Αντιπρόεδρος των Διεθνών Αγορών του Ομίλου BFF Banking Group, σχολιάζει: "Το Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να αλληλεπιδράσει κανείς με κορυφαία στελέχη σχετικά με τις προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας. Ο Όμιλος BFF Banking Group ως ο μεγαλύτερος αγοραστής  επιχειρηματικών απαιτήσεων του δημόσιου τομέα στην Ευρώπη και μοναδικός φορέας στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προσωποποιημένες και καινοτόμες λύσεις για τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τους προμηθευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της Δημόσιας Διοίκησης".
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων