Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 30-Μαϊ-2019 17:28

  "Ευρωπαϊκή Ημέρα Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής 2019", εορτάστηκε από τον Frontex

  "Ευρωπαϊκή Ημέρα Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής 2019", εορτάστηκε από τον Frontex
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ευρωπαϊκή Ημέρα Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής 2019", εορτάστηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό FRONTEX, την Τρίτη 28/05/2019,στο Ustrzyki Dolne της Πολωνίας.

  Η εκδήλωση έχει ως στόχο την προβολή του έργου των Αρχών Επιτήρησης Συνόρων των Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ενιαίου Χώρου Schengen, στη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, καθώς και στην ανταλλαγή εμπειριών - βέλτιστων πρακτικών.

  Το περίπτερο του λιμενικούμ σύμφωνα με ανακοίνωση του έτυχε ιδιαίτερα αυξημένης επισκεψιμότητας και θετικών σχολίων από όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ το τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα ανώτατα στελέχη του Οργανισμού μεταξύ των οποίων και ο εκτελεστικός διευθυντής του οργανισμού, Fabrice LEGGERI, στον οποίον επιδόθηκε αναμνηστικός θυρεός εκ μέρους του αρχηγού του σώματος Στ. Ράπτη, με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος εκατό χρόνων από την ίδρυσή του.

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, υπήρχε συνεχής προβολή οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με το έργο και τις επιχειρήσεις του λιμενικού, ενώ σε όλους τους επισκέπτες διανέμονταν ενημερωτικά φυλλάδια και προσφέρονταν παραδοσιακά εδέσματα και αναμνηστικά δώρα.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ